The Guardian: Ajri i Londrës, më i ndoturi në Europë

26/06/2010 13:55

Londra është qyteti me ajrin më të ndotur në Europë.

Përfundimin e ka nxjerrë “Guardian online”, sipas të cilit, në kryeqytetin britanik, matjet kanë treguar për 2010-ën, një nivel tymi dhe pluhuri 36 herë më të madh se normat e lejuara.

Shkelet brenda 6 muajve kufiri prej 35 ditësh i vendosur nga Bashkimi Europian.

Top Channel