Pakistan, nëna helmon katër fëmijët

25/06/2010 14:15

Një nënë në Lahore, për shkak të varfërisë ekstreme, ka helmuar katër fëmijët e saj, duke shkaktuar vdekjen e tyre, dhe më pas ka tentuar të vetëvritet.

Sapo është siguruar se fëmijët e saj kanë vdekur, gruaja ka gëlltitur edhe vetë helm, por nuk ka vdekur dhe aktualisht ndodhet në gjëndje kritike në spital.

Ky është rasti i dytë i një tragjedie që ndodh për shkak të varfërisë në Lahore, qyteti i dytë më i madh i Pakistanit, në kufirin kohor të 10 ditëve.

Top Channel