G8, Obama: Përpara me reformat

25/06/2010 16:50

G8 dhe G20 të shikojnë përpara në rrugën e reformës dhe të rinisin ekonominë.

Kështu është shprehur presidenti amerikan, Barack Obama, duke folur për krizën botërore, përpara nisjes në takimin me më të mëdhenjtë e Tokës të bashkuar në Toronto për super-takimin.

“Rritja varet nga një sistem financiar më i shëndetshëm. Reforma në Wall Street do ta bëjë sistemin më transparent”, është shprehur kreu i Shtëpisë së Bardhë.

Top Channel