Spanjë, këmbësorët shtypen nga treni, viktima

24/06/2010 08:00

Kanë kaluar mbi binarë në vend që të kalojnë nënkalimin dhe janë shtypur nga një tren i shpejtësisë së lartë.

Të paktën 12 të rinjë kanë humbur jetën natën e shkuar në Barcelonë.

15 të tjerë kanë mbetur të plagosur.

Top Channel