Kriza, Kamerun telefonon Obamën

23/06/2010 03:00

Kryeministri britanik, Devid Kamerun ka patur një bisedë telefonike me presidentin amerikan Obama ku është diskutuar ligji i shkrutimeve financiare i kabinetit të Kamerun.

Lajmi njoftohet nga mediat angleze. Sipas agjencisë Bloomberg, Kamerun dhe Obama ranë dakort mbi rëndësinë e përmirësimit të bilancit financiar dhe për rinisjen e rritjes ekonomike.

Kamerun ka vlerësuar takimin e G20 si jetësor për rinisjen e rritjes ekonomike në shkallë globale.

Top Channel