Yves Saint Laurent, VIP i ndjere qe fiton me shume

28/10/2009 13:30

‘Forbes’ publikon edicionin e nente te Top Earning Dead Celebrities, klasifikimit te pervitshem te celebriteteve qe fitojne me shume edhe pas vdekjes.

VIP, i ndjere me i pasur i vitit nuk eshte Michael Jackson, por Yves Saint Laurent,i konsideruar nje prej protagonisteve me te medhenj te shekullit te kaluar, i cili u nda nga jeta ne vitin 2008.

350 milione dollare te fituara ne ankandin e objekteve te shtepise se tij, e bene stilistin shume me te pasur pas vdekjes.

Mbretit te ndjere te Pop-it nuk i takoi as pozicioni i dyte, te cilin e kane zene dy kompozitoret Richard Rodgers e Oscar Hammerstein,te cilet nderruan jete ne vitin 1979 dhe ne 1960.

Ne vendin e trete me ne fund eshte Michael dhe pas tij, ish-vjehrri Elvis Presley.

Top Channel