Kriza perfshin edhe revistat e thashethemeve

11/02/2009 11:35

Kriza ekonomike nuk ka kursyer as shtypin e thashethemeve ne SHBA.

Sipas nje kontrolli te Audit Bureau of Circulation, qe mbledh dhe analizon te dhenat nga revistat e thashethemeve, as kjo lloj industrie nuk i ka shpetuar krizes. Numri i bleresve dhe lexuesve te ketyre lloj revistash ka pesuar renie.

Shitjet vazhdojne mire vetem me revistat e njohura te perjavshme “People” dhe “Us”, por qe ne fakt nuk mund te konsiderohen se permbajne vetem thashetheme.

Top Channel