“Vacation Mode”, një mënyrë që i duhet çdo smartphone
31/08/2015 00:00
“Fjalëkalimi juaj është i tmerrshëm”
31/08/2015 00:00
A jemi të varur nga teknologjia?
31/08/2015 00:00
LG, së shpejti në treg ora smart prej ari
31/08/2015 00:00
iPhone 6S, ja risitë në telefonin më të ri të Apple
31/08/2015 00:00
Galaxy S6 Edge, në eBay për 550 dollarë
31/08/2015 00:00
Google Calendar po bëhet më efikas për përdoruesit biznesmenë
29/08/2015 00:00
eBay mbush 20 vjeç, sfidat pas ndarjes me PayPal
29/08/2015 00:00
Facebook, ja çfarë tregon furça kur ngarkoni një foto
29/08/2015 00:00
Vine sfidon Shazamin, vjen me dy risi
29/08/2015 00:00
1 miliard njerëz përdorën Facebook-un në një ditë të vetme
28/08/2015 00:00
Gjermania, letër për Facebook: Merreni seriozisht çështjen e racizmit
28/08/2015 00:00
Instagram ndryshon më në fund formatin kuadrat të fotos
28/08/2015 00:00
Apple, transmetim të eventit të 9 shtatorit edhe për përdoruesit e Windows 10
28/08/2015 00:00
Një tastierë që mund ta mbani edhe në xhep
28/08/2015 00:00
Apple do të ndalojë së prodhuari iPhone 5c
28/08/2015 00:00
Moo- Q ju tregon se si e keni humorin
27/08/2015 00:00
Windows 10 mbush një muaj, 75 milionë instalime
27/08/2015 00:00
Librat ngjyrosës për të rritur, tani dhe si aplikacion
27/08/2015 00:00
Facebook nis testimin e M, asistentit virtual të Messenger
27/08/2015 00:00
Pocket tashmë ju rekomandon vetë historitë dhe videot
27/08/2015 00:00