Të gjithë kemi menduar se blerja e drogës bëhet nëpërmjet telefonave që nuk përgjohen, takimet në vende të errëta, por tashmë duket se funksionojnë dhe postimet në Twitter.

Një grua nga Florida e jugut shkruan në Twitter: Dikush të më sjellë marijuanë. Do e paguaj”, shkruan ajo, duke tërhequr edhe vëmendjen e llogarisë zyrtare të policisë së Palm Beach. Ai i përgjigjet: Ku mund t’iu takojmë?

Profili i Rosa Sparkz mori menjëherë mijëra ndjekës, ndërsa postimet ironike nuk kishin fund, si në profilin e saj dhe në atë të policisë.

Top Channel