Finalja e netëve të “Ahengut Shkodran”, pjesëmarrës të vjetër dhe të rinj
30/09/2019 14:02
Fituesit në Festivalin e Filmit
29/09/2019 23:02
Etnovibe në Korçë, pazari kthehet në pasarelë mode
29/09/2019 12:28
Muzikë dhe polifoni në “Sofat fest”, eventi në fshatin Asim Zeneli në Gjirokastër
29/09/2019 12:03
Ilir Kerni, drejtor i Baletit në Kroaci; soprano Jaho: Është largpamësi e kroatëve
29/09/2019 08:43
Panari ‘Zeje dhe Folk’ në Vlorë, promovohen punimet artizanale
28/09/2019 21:58
Historia e Shkodrës në foto, jeta kulturore dhe artistike
28/09/2019 19:56
“Kush është i çmendur”/ Albumi muzikor i kantautorit Franc Koruni
26/09/2019 19:55
“Revizori” i Gogol/ Komedia në skenën e teatrit të Durrësit
26/09/2019 15:32
Elbasan/ Në plan të parë tradita e qytetit, ditët evropiane në muze
26/09/2019 14:44
Festivali i filmit, sot prezantohen filmat konkurrentë
26/09/2019 14:16
“Cold November”, filmi me ngjarjet e fillimit të viteve 90 në Kosovë dhe Serbi
25/09/2019 20:02
Akuzat për ngacmim/ Domingo braktis operën amerikane, do të vinte në skenë “Makbethin”
25/09/2019 13:01
Qendra shqiptare e kulturës/ Emigrantët e ndërtojnë në Asti me emrin “Margarita Xhepa”
24/09/2019 16:04
Demi Moore: Më përdhunoi kur isha 15 vjeçe dhe i dha mamasë sime 500 dollarë
23/09/2019 22:23
Tiranë, festivali i filmit/ Nga e hëna do shfaqen mbi 200 filma
23/09/2019 13:18
“Prova” e Ardian Pacit, ekspozitë me autoportrete në galerinë e arteve
23/09/2019 12:48
Monografia e Nexhmije Pagarushës, promovohet libri për jetën dhe veprën e Bilbilit të Kosovës
23/09/2019 12:26
Masha dhe Ariu/ 32 miliardë shikime në “Youtube”
21/09/2019 12:35
“Korça Bazaar Festival”, mbrëmja e djeshme ju kushtua Gjon Milit
21/09/2019 12:32
Takim mes dy botëve/ Muzikë bretone në shkallët e Amfiteatrit të Durrësit
21/09/2019 12:28