Ushqim fantastik, art i mrekullueshëm dhe vende përrallore, këto janë ato që e bëjnë Italinë kaq të veçantë. Këto janë disa nga fshatrat më misterioze dhe përrallore njëkohësisht.

Ndoshta më të bukura nga të gjitha janë qytetet ose fshatrat, ku është e mundur të shijosh të gjitha këto dhe në të njëjtën kohë i rrethuar nga brinje piktoreske, male, fusha, lumenj dhe vullkane.

Këto fotografi janë aq të bukura, sa që vendet e shfaqura në to është vështirë të besohet se janë të vërteta. Këto fshatra duken sikur të jenë nxjerrë nga përrallat, pasi që janë shumë magjike.

Këto janë disa nga fshatrat më misterioze dhe përrallore njëkohësisht.

FOTO GALERI
1/20
Pietrapertosa

Top Channel