Historia ndërtohet nga ngjarje të ndryshme dhe disa prej tyre janë vërtet për të qeshur dhe të çuditshme, si të ishin skena të ndonjë filmi.

Për shembull në shekujt 15-19 Europianët morën mumiet dhe i përdoren për të bërë ilaçe me to.

Më poshtë shihni disa raste interesante.

FOTO GALERI
2/14
Në Egjipt ishte shumë e thjeshtë të bëheshe mumje...

Top Channel