SUSAN SONTAG: Pasternaku, Cvetajeva, Rilke
25/01/2021 11:49
Vitrina e librit / E bardha që vret- Robert Galbraith (Pseudonimi i J. K. Rowling)
17/01/2021 20:29
Pse disa shkrimtarë i djegin veprat e tyre?
17/01/2021 16:47
Kush e vodhi Mona Lisën në vitin 1911?
17/01/2021 16:25
Të rinjtë profesionistë shqiptarë po bëhen milionerë nga puna online për të huajt
14/01/2021 11:57
Vitrina e librit/ Vincent – Barbara Stok
12/01/2021 12:35
Vitrina e librit/ Si u shmang dueli midis Tolstoit dhe Turgenievit
12/01/2021 12:02
Vitrina e librit/ Përse James Joyce dhe Marcel Proust u mërzitën tmerrësisht nga njëri –tjetri?
12/01/2021 11:57
Vitrina e librit/ Përrallat e Andersenit- Hans Kristian Andersen
05/01/2021 12:02
Vitrina e librit/ Letra që i ndryshoi jetën Emily Dickinson-it-Martha Acmann
05/01/2021 11:56
Vitrina e librit/ Si lindi dashuria me shkrimtarin e famshëm?-Emily Temple
05/01/2021 11:50
Studimi: Si mosha ndikon në aftësitë tona njohëse?
31/12/2020 14:20
Vitrina e librit/ Krim i përkryer – Keigo Higashino
28/12/2020 18:00
Nga e ka prejardhjen kopja e vetme që njihet nga libri i Buzukut
28/12/2020 17:59
Teodor Keko ose më mirë Dori
28/12/2020 17:57
Sfida e modernitetit në prozën e Arlind Farizit
26/12/2020 20:32
Vitrina e librit/ Historia e artit në Shqipëri- Ermir Hoxha
21/12/2020 18:01
Shkruaj për lexuesit, jo për kritikët
21/12/2020 17:59
“Po çmendem përsëri”: Rrëfimi tragjik i vetëvrasjes së Virginia Woolf-it
21/12/2020 16:53
Për dashurinë e Casanova-s
13/12/2020 21:20
Kadri Roshi – Një dashuri e dehur
13/12/2020 21:18