Vitrina e librit/ Piramida e Keopsit
08/02/2021 09:36
Vitrina e librit/ Gëzim Kame- Të vërtetat e artit dhe jetës sime nga Josif Papagjoni
01/02/2021 12:29
Gjendet piktura e “Andre Derain” e vjedhur nga nazistët
31/01/2021 14:31
Vitrina e Librit/ Ismail Kadare, i vetmuari i kampit socialist
30/01/2021 12:06
Vitrina e librit/ Loja, fjala dhe imazhi – Josif Papagjoni
25/01/2021 11:52
Pse është zhdukur erotizmi?
25/01/2021 11:52
SUSAN SONTAG: Pasternaku, Cvetajeva, Rilke
25/01/2021 11:49
Vitrina e librit / E bardha që vret- Robert Galbraith (Pseudonimi i J. K. Rowling)
17/01/2021 20:29
Pse disa shkrimtarë i djegin veprat e tyre?
17/01/2021 16:47
Kush e vodhi Mona Lisën në vitin 1911?
17/01/2021 16:25
Të rinjtë profesionistë shqiptarë po bëhen milionerë nga puna online për të huajt
14/01/2021 11:57
Vitrina e librit/ Vincent – Barbara Stok
12/01/2021 12:35
Vitrina e librit/ Si u shmang dueli midis Tolstoit dhe Turgenievit
12/01/2021 12:02
Vitrina e librit/ Përse James Joyce dhe Marcel Proust u mërzitën tmerrësisht nga njëri –tjetri?
12/01/2021 11:57
Vitrina e librit/ Përrallat e Andersenit- Hans Kristian Andersen
05/01/2021 12:02
Vitrina e librit/ Letra që i ndryshoi jetën Emily Dickinson-it-Martha Acmann
05/01/2021 11:56
Vitrina e librit/ Si lindi dashuria me shkrimtarin e famshëm?-Emily Temple
05/01/2021 11:50
Studimi: Si mosha ndikon në aftësitë tona njohëse?
31/12/2020 14:20
Vitrina e librit/ Krim i përkryer – Keigo Higashino
28/12/2020 18:00
Nga e ka prejardhjen kopja e vetme që njihet nga libri i Buzukut
28/12/2020 17:59
Teodor Keko ose më mirë Dori
28/12/2020 17:57