Vitrina e librit/ Pasione- Nicolas Sarkozy
11/04/2021 20:58
Vitrina e librit/ Pak Magji – Elena Duka Xhina
11/04/2021 20:56
Ndjenja e kohës, nga Giuseppe Ungaretti
07/04/2021 16:11
Vitrina e Librit – Tito dhe shokët – JOZE PIRJEVEC
05/04/2021 13:45
Vitrina e Librit/ Politika si ide- Valentina LESKAJ
05/04/2021 13:43
Vitrina e Librit/ Të shesësh gjithçka – BRAD STONE
28/03/2021 21:48
Vitrina e Librit / Njerëz Normalë – Sally Rooney
28/03/2021 21:40
Origjinaliteti amerikan
28/03/2021 21:11
Mustafa Greblleshi dhe kujtimet e tij për vitet 1939-44
23/03/2021 15:48
Kur xhironim filmin “Përse bie kjo daulle”
23/03/2021 15:46
Vitrina e librit/ Dritë e zbehtë mbi kodra – Kazuo Ishiguro
22/03/2021 12:57
Vitrina e librit/ Ngadalësia – Milan Kundera
14/03/2021 20:30
“Vjeshe Popullore”, sekretet në vargjet e këngëve arbëreshe
14/03/2021 18:07
‘Si dashuria shpërblehet me pabesinë’, perlat e poezisë botërore…
14/03/2021 17:57
Vitrina e librit/ Socializmi: Ideja e dështuar që nuk vdes kurrë- Kristian Niemietz
07/03/2021 20:32
Pablo Neruda/ Pse e shkrova poezinë për Stalinin
07/03/2021 20:31
Një letër mes gjenish/ Letra e 18-vjeçarit James Joyce për heroin e tij Henrik Ibsen
07/03/2021 20:30
Virologia Ilaria Capua: Viruset flasin me ne, mësoni prej tyre!
28/02/2021 19:39
Gjashtë mënyrat se si Covid-19 mund të diktojë të ardhmen tonë
28/02/2021 16:29
Vitrina e librit/ Palieteri – Felix Timmermans
21/02/2021 20:27
Kadare- Kohë për “tërbim”
21/02/2021 17:26