“Ftesë në 5″/ E bullizonin sepse lexonte shumë libra, rrëfimi prekës i Xhorxhinës 

21/11/2023 18:38

Xhorxhina Roci në një rrëfim prekës në “Ftesë në 5” tregoi se si e bullizonin në shkollë, pasi lexonte shumë libra.

Mes kujtimesh të fëmijërisë, e ftuara tregoi se si e mundonte mospranimi i shoqeve dhe krahasimi me të tjerët.

E refuzuar dhe e bullizuar për faktin se lexonte shumë libra, në një gjendje psikologjike të rënduar, Xhorxhina tregoi sfidat e jetës gjatë fëmijërisë së saj.

Roci theksoi se çdo gjë i ka shërbyer për mirë dhe se tani ka marrë shumë mësime, ndër më kryesorët që nuk duhet t’i interesojë asnjëherë bota.

Top Channel