Ftesë në 5/ “Skuadra e byrekut” vs “skuadra e sultiashit”, i ftuari “tradhton” grupin, plasin të qeshurat

22/03/2023 18:16

Sot në “Ftesë në 5” me Bieta Sulon u bë një ndarje ndryshe e të ftuarve në studio.

Duke qenë se byreku dhe sultiashi janë dy gatimet karkateristike të ditës së Nevruzit, edhe të ftuarit u ndanë në dy grupimë.

Konkretisht Alban Musa dhe Sotira Jankulla ishin pjesë e skuadrës së sultjashit, ndërsa Iva Tiço dhe Ardi Pulaj pjesë e skuadrës së byrekut.

Mirëpo gjatë rrugës, Albani s’iu rezistoi dot fotove të byrekut, madje u bë gati të linte dietën për një copë byrek.

Sfida solli shumë të qeshura dhe histori personale të lidhura me këto gatime e këtë festë.

Top Channel