Pirro Dhima një nga 12 kandidatët për president të Federatës Botërore të Peshëngritjes, ja cilin shtet përfaqëson

25/06/2022 10:59

Pirro Dhima do të jetë një nga 12 kandidatët për president të Federatës Botërore të Peshëngritjes, si përfaqësues i Greqisë.

Paraditen e sotme kampioni olimpik i botës dhe i shumë titujve të tjetër ndërkombëtarë rikthehet në Tiranë, vendlindjen e tij si përfaqësues i shtetit helen që e ndihmoi në ato arritje peshëngritësin shqiptarë, aq herë të përfolur për çështjen e prejardhjes së tij.

Edhe sot në vitin 2022 ish-presidenti i federatës greke të peshëngritjes dot delegat i kësaj federate, do të kërkojë votën e rreth 250 delegatëve të pranishëm në Pallatin e Kongreseve bashkë me 11 kandidatura të tjera për kreun e Federatës Botërore të Peshëngritjes.

Top Channel