Në takimin e dytë, Bruno ka ftuar Alvisën në shtëpinë e tij, ku ka vendosur që të gatuajë për të. Biseda e tyre pati tension pasi Bruno donte të dinte nëse Alvisa ka mbyllur çdo marrëdhënie të lënë pezull.

Alvisa u duk sikur keqkuptoi çdo gjë dhe i tha Brunos se do të largohet nga takimi, por ai arriti ta qetësonte dhe t’i shpjegonte të gjithë situatën.

Alvisa: Pse më rri si e bukura shejtan? Më ndihmo pak.

Bruno: I dua gjërat gati, jo të më futësh në punë.

Alvisa: Atëherë po i bëj gjërat gati.

Bruno: Ke ndonjë gjë alergji?

Alvisa: Kam grerëzat, meqë ti je shumë i mirë kam frikë se të hanë grerëzat.

Bruno: Pse më dukesh si në tension?

Alvisa: Jam top fare.

Bruno: Kur ia heq kokën karkalecit, më duket sikur i pret shpresat dhe më pëlqen shumë.

Alvisa: Ne nuk e lamë kështu, e lashë takimin… Karkaleci nëse është këtu, i ka ikur shpresa. Tu ca telefoni…

Bruno: Po kemi njerëz. Ty nuk të shkruajnë?

Alvisa: Po më shkruajnë.

FOTO GALERI
2/6

Top Channel