Milaim Zeka zbulon detajin tronditës: BE ka kërkuar një mur ndarës mes Kosovës dhe Shqipërisë

21/09/2021 17:57

Milaim Zeka ka zbuluar një detaj tronditës në emisionin “Top Talk” duke treguar se në kohën e luftës, BE ka kërkuar mur ndarës mes Kosovës dhe Shqipërisë që të mos kishte asnjë lëvizje.

Zeka thotë se ishte Amerika që bëri të mundur shpalljen e pavarësisë së Kosovës në vitin 2008, jo BE.

Milaim Zeka: BE përmes ambasadorëve në Tiranë kishte kërkuar ndërtimin e një muri të hekurt mes Kosovës dhe Shqipërisë gjatë kohës së luftës. BE ka kërkuar që asnjë lëvizje, asnjë njeri të mos depërtojë nga Shqipëria në Kosovë dhe po të ndodhte një gjë e tillë, Kosova nuk do të clirohej.

E dyta, po të dëgjonim BE, Kosova nuk do të shpallej e pavarur në vitin 2008. Amerikanët janë garantues dhe urdhër dhënës të shpalljes së Pavarësisë, të bërjes së ushtrisë së Kosovës dhe të ndërtimit të shtetit të Kosovës. Burokratët e Europës e kanë lënë Kosovën të izoluar. Jemi të vetmit qytetarë që nuk mund të lëvizim pa viza.

Top Channel