Vapa përvëluese nuk i pengon turistët në Durrës të vizitojnë monumentet historike dhe të shëtisin në qytet (Pamjet)

28/07/2021 12:27

E sotmja është një ndër ditët më të nxehta të kësaj vere, me temperatura qëe pritet të shkojnë 43 gradë Celsius në mesditë.

Në qytetin bregdetar të Durrësit, një pjesë e madhe e qytetarëve dhe turistëve i janë drejtuar plazhit. Por disa të tjerë, kryesisht turist të huaj janë organizuar në grupe, të drejtuar nga guidat për të vizituar monumentet kulturore dhe historike të qytetit.

FOTO GALERI
3/11

Top Channel