Tatuazhet janë bërë tepër të popullarizuara gjatë 30 viteve të fundit. Dikur ishin të lidhur me nënkultura dhe kriminelë, por në ditët e sotme, tatuazhet njihen si art i vërtetë.

Të apasionuarit pas tatuazhe vazhdimisht po shtohen dhe tërheqin edhe artistë të talentuar në këtë zanat, duke përmirësuar teknikat e vjetra dhe duke krijuar ide të reja. Entuziastët e tatuazheve mund të gjenden kudo, nga zyrat dhe spitalet te sallonet e bukurisë dhe dyqanet e riparimit të makinave.
Disa njerëz pëlqejnë koncepte të hijshme që duken si skica me laps. Të tjerët preferojnë imazhe të gjalla të kafshëve, bimëve, modele unike, mbishkrime dhe më shumë. Dhe sigurisht, nuk mund të harrojmë për kulturën geek: lojëra, komike, filma, meme në internet dhe të gjitha ato gjëra të mira.
Pra, le të shohim se çfarë lloj trendesh tatuazhesh mund të shohim në 2021!

FOTO GALERI
2/25
Macet, qentë dhe kafshët shtëpiake Tatuazhet me kafshët shtëpiake janë në modë për të treguar pak nga karakteri juaj

Top Channel