Në këtë pjesë të Për’Puthen, Ana dhe Fatjoni janë përballur me njëri-tjetrin për të gjitha çështjet që mund të jenë lënë pezull mes tyre pasi kanë pasur një pëlqim për njëri-tjetrin gjatë emisionit.

Fajtoni është shprehur se historia e tyre ka mbaruar me kohë dhe se nuk ka arsye që të ketë një ballafaqim mes tyre. Ana e ka pyetur se  përse i ka bërë unfollow, ndërsa ai nuk ka preferuar që t’i përgjigjet.

Fatjoni: Historia jonë nka mbaruar me kohë dhe mu duke e pakuptimtë.

Ana: Pse më ke bërë unfollow?

Fatjoni: Ashtu e mendova, mendova thjesht si  mosrespektim në shumë gjëra.

Ana: Ku nuk të kam respektuar?

Fatjoni: Kështu e mendoj unë, nuk mund të flas më.

Fatjoni: Unë nuk të kam thënë pse dhe pretendon ta them këtu?

Ana: Pse po të më kesh afër tundohesh?

Fatjoni: Ti e di shumë mirë që unë nuk tundohem më me ty.

Ana: Më fal që kam bërë gabime të caktuara dhe kam bërë 100 gabime, si njeri dua të të them faleminderit për të gjitha emocionet që më ke falur.

Fatjoni: Është thjesht respekt.

FOTO GALERI
2/11

Top Channel