Jasmina ka rrëfyer me lot në sy momentin më të vështirë në programin Për’puthen.

Në atë moment, Andi është ngritur menjëherë duke i shkuar pranë për t’i dhënë përqafim dhe për t’i dhuruar një puthje në ball.

Jasmina: Momenti më i vështirë ishte para një jave, jo se kam harxhuar, por kam dhënë shumë energji, ndjenja dhe kohë dhe ishte gjëja e fundit që unë dhe Andi të dilnim kështu. Ne të dy i kemi kaluar gjërat me të qeshur dhe ato na e kanë prishur marrëdhënien.

Andi: Kur i injoron problemet, nuk ikin, thjesht bëhen më të mëdha dhe aty ndodhin shpërthimet.

Jasmina: Momenti më i bukur ka qenë njohja me Andin, të gjitha bashkë që në momentin e parë dhe e gjithë vazhdimësia që ka përjetuar këtu.

FOTO GALERI
2/6

Top Channel