“Jeni llumi i shoqërisë”/ Pas sherrit me Jasminën, zbulohet biseda e Andit me Princin në prapaskenë

09/04/2021 18:31

Para disa ditësh, pati një diskutim të ashpër mes Princit dhe Jasminës pasi ai i konsideroi vajzat si “llumi i shoqërisë”.

Për këtë, Jasmina thotë se Andi, i cili është deklaruar për të, nuk bën asnjë reagim dhe qëndron posesiv ndaj diskutimeve në studio. Por Andi sqaroi se nuk e ka kuptuar fjalën e përdorur nga Princi dhe e ka kapur në prapaskenë për të folur.

Princi: Më tha nëse cënon Jasminën, më cënon dhe mua. I thashë që nëse më prek familjen…

Andi: Nuk bën të kalosh në ofendime. E di çfarë do të thotë të preket morali i familjes.

Princi: Atë ditë kërkova falje se doja ta mbyllje këtë muhabetin.

Jasmina: E mbylle me kaq. Andi çfarë po thoje? Jam më e interesuar për takimin tonë jo për Princin. Të kam thënë dhe më parë që kam nevojë për mbështetje. Nuk është Princi i pari që më është kundërvënë dhe ke qenë pasiv.

FOTO GALERI
2/9

Top Channel