Po jetojmë në një botë ku stereotipat gjinore po zëvendësohen nga larmia dhe fleksibiliteti në të gjitha sferat e jetës. E moda e tapetit të kuq nuk është përjashtim.

Prej kohësh ne shohim gra të famshme që shfaqen me kostum zyrtar dhe kravata, ndërsa disa burra të famshëm po vjedhin shfaqjen të veshur me fustane dhe bluza të tejdukshme.

“Bright Side” ka publikuar disa fotografi ku personazhe të ndryshëm të ekranit kanë zgjedhur që të godasin me veshjen e tyre, në daljet publike.

Në fotot e mëposhtme do të shikoni se si 10 burra dhe gra të famshëm kanë zgjedhur veshje të ngjashme, e madje edhe të njëjta që të parakalojnë në tapetin e kuq. Ju si thonë, kujt i shkojnë më shumë?

FOTO GALERI
2/20

Top Channel