Artisti japonez Kotetsu krijon një art që nuk është parë më parë.

Ai vizaton personazhe me një pjesë të prerë transparente të veshjes që përshtatet me një pjesë të natyrës.

Shumë prej pikturave të tij kanë lidhje me natyrën, por gjithashtu mund të shohim shumë dizajne arkitektonike. Personazhet e Kotetsu janë të frymëzuar nga anime dhe ato marrin jetë dhe janë të mbushura me ngjyra.

 

FOTO GALERI
3/20

Top Channel