Në 24 orët e fundit në Kroaci u regjistruan 1.413 raste të reja me koronavirus dhe 18 vdekje të tjera.

Selia e Mbrojtjes Civile e Republikës së Kroacisë njoftoi se numri i rasteve aktive në Kroaci sot është gjithsej 11.311. Mes tyre, 897 pacientë janë në spital, nga të cilët 57 janë në respirator.

“Që nga 25 shkurti i vitit 2020, kur u regjistrua rasti i parë i infeksionit në Kroaci, janë regjistruar gjithsej 38.621 njerëz të infektuar me koronavirus, nga të cilët 470 vdiqën, gjithsej 26.840 njerëz u shëruan, nga të cilët 1.003 në 24 orët e fundit”, njoftoi Selia e Mbrojtjes Civile.

Aktualisht 27.720 njerëz janë në vetizolim. Deri më tani, gjithsej 457.726 njerëz janë testuar, nga të cilët 8.185 në 24 orët e fundit.

Top Channel