Rikthehet virusi i Covid 19. Mjekët nëpër qendra shëndetësore kanë konfirmuar nëpërmjet rapid test raste të infektuara me Covid.

Koronavirusi ka prekur edhe fëmijët vegjël, madje ka dhe raste të shtruara në shërbimin pediatrik.

Mjekët thonë se ka raste nga më të lehtat, deri tek ato mesatare me simptoma ku dominon temperaturë e lartë për tre ditë.

Nuk ka asnjë deklaratë zyrtare se cili është varianti i Covid 19 që po qarkullon në këtë sezon  në vendin tonë.

Mjekët bëjnë thirrje të bëhet kujdes me respektimin e masave, pasi  jemi dhe në prag të vjeshtës ku fillojnë të mbivendosen edhe virozat e stinës, edhe pse në këtë periudhë po qarkullojnë shumë.

 

Top Channel