Roza i ngre një kurth Brunos, që t’i marrë kuotat e “Parajsës”. Tereza do të hapë dyqanin e saj, që kështu ajo dhe Pietroja s’do ta fshehin më lidhjen e tyre.

Nga e hëna në të premte, ora 16.00 

Top Channel