E dëshpëruar dhe e poshtëruar, Guendalina mundohet t’i japë fund jetës së Norës. I lënduar nga sjellja e Silvias, Korradoja e lëshon veten në krahët e Augustës. Alesandroja i kërkon Teas të lërë gjithçka dhe të shkojë në Londër me të.

Nga e hëna në të premte, ora 16.00 

Top Channel