Tereza ndihet larg Pietros. Znj.Mantovani i caktojnë detyrën për të gjetur një shitës për repartin e burrave. Tereza dhe Vitorio më në fund kanë mundësinë t’i sqarojnë gjërat mes tyre.

Nga e hëna në të premte, ora 16.00 

 

Top Channel