Animalier, kombinimi i duhur

19/10/2017 08:14

Të kombinosh animalier në mënyrën e duhur mund ta bëjë një stil mjaft të dashur dhe shik. Nuk e besoni?

Kombinimet janë nga më të ndryshmet, që nga fundi i ngushtë me shapka të sheshta, tek bluza e madhe prej leshi, duke e kombinuar me një palë xhinse.

Kodi i veshjes në zyrë, një pamje mbresëlënëse për në mbrëmje me miqtë apo dhe klasik për jetën e përditshme.Shihni galerinë.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel