Ne mars CD-ja e papublikuar e Jimi Hendrix

11/01/2010 17:40

Do te dale me 9 mars nje disk me kenge te papublikuara te Jimi Hendrix.

Lajmi eshte bere i ditur nga “Sony Music Entertainment” dhe nga pasardhesit e kitaristrit te madh amerikan, i cili nderroi jete me 18 shtator 1970.

Hendrix i cili publikoi vetem tre disqe ne karrieren e tij te shkurter, vdiq ne moshen 28 vjecare nga mbidoza.

CD-ja qe do te dale ne mars do te quhet “Valleys of Neptune” dhe do te permbaje dhjetra kenge te papublikuara si dhe regjistrimet e fundit te artistit te bera me grupin e tij “Experience”.

Top Channel