Bukuria e yjeve ‘binjake’

11/12/2009 10:30

Vijne nga prinder dhe jete te ndryshme, po bejne te njejten karriere dhe kane ngjashmeri te madhe mes tyre.

Behet fjale per yjet e kinemase boterore dhe tiparet thuajse te njejta te tyre edhe pse nuk kane lidhje gjaku.

Ata terheqin miliona fansa nepermjet bukurise, talentit dhe vec fames dhe pasurise duken si sozite e njeri-tjetrit.

Shihni VIP-at qe ngjajne me shume mes tyre…

FOTO GALERI
1/9

Top Channel