E martë, 18:05
Një pasdite interaktive me "miqtë" tanë që janë në nevojë, me ata që ia kanë dalë mbanë apo që nuk rreshtin së përpjekuri... Një pasdite me argëtim e risi... Një pasdite që të na verë në mendime dhe të buzeqeshim plot shpresë...
Pasdite në Top Channel

E hënë - e premte, 18:00

"Pasdite në Top Channel" është një program që ndërthur formulën e talk-show-t të përshtatur nga platforma të suksesshme perëndimore me një emision informativ social-kulturor.

"Pasdite në Top Channel" ka gjithçka dhe është i hapur për rrëfime që ngjallin kureshtje, frymëzojne, informojnë dhe edukojnë shikuesin.
Në studio ftohen një ose më shumë personazhe, të cilët diskutojnë për një larmishmëri temash që lidhen me aktualitetin, showbiz, personazhe të njohur, tema sociale, lifestyle, kuriozitete, risi etj. Programi i drejtohet një audience që përfshin të gjithë familjen.
Përpos bisedave me të ftuarit, gjatë emisionit realizohen lidhje direkte nga terreni dhe transmetohen kronika të përgatitura nga gazetarët e "Pasdite në Top Channel".video
Pasdite ne TCH, 25 Prill 2017 - Insert “Avioni ne Pogradec”
Highlights, Pasdite ne TCH, 10 Shkurt 2017, Ankandi

Pasdite ne TCH, Ramush dhe Anita Haradinaj, Pjesa 1 - 19/05/2017
Pasdite ne TCH, Ramush dhe Anita Haradinaj, Pjesa 2 - 19/05/2017
Pasdite ne TCH, Metroseksualët në Shqipëri, Pjesa 3 - 19/05/2017
Pasdite ne TCH, Kirurgjia në Spitalin Salus, Pjesa 4 - 19/05/2017
Pasdite ne TCH, Tragjedia në spital, vdekja e 15-vjecares, Pjesa 1 - 17/05/2017
Pasdite ne TCH, Ndikimi I botoksit te migrena, Pjesa 1 - 18/05/2017

të gjitha videot


Top Channel 2017
Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i permbajtjes se kesaj faqeje.