Inside Story

E mërkurë, 21:00

“Inside Story” është një cikël dokumentarësh investigativë që synon transparencën, gabimet e qeverisë, inkompetencën, indiferencën, financat publike dhe çështje të tjera. Ky produkt televiziv përfshin realizimin e intervistave me vetë protagonistët apo zyrtarët përgjegjës në terren, filmime në vendngjarje, informacione konfidenciale, materialeve arkivore dhe dokumente zyrtare. Ky cikël trajton fenomene që prekin shoqërinë tonë, nëpërmjet detajeve ekskluzive dhe të pathëna.

Video

Ekskluzive/ “Vendosa të sqaroj konfliktin”, zbulohet dëshmia e adoleshentit që vrau 15-vjeçarin
01/06 18:27
“Gangot” që shihen si model suksesi, dështimi arsimor dhe shoqëror që çon minorenët drejt krimit
01/06 18:23
Mehmeti: Vrasja e nxënësit krim i paralajmëruar, rinia në garë me promovimin e antivlerave
01/06 18:22
Dhimbje dhe lot për shokun e tyre: Fatjoni ishte nxënës shëmbullor – Inside Story
01/06 18:22
“Vrasësit e të Ardhmes”-Rrëfimet e plota të adoleshentëve për ekzekutimin e 15-vjeçarit-Inside Story
31/05 21:45
Denoncimet kurajoze të medias dhe justifikimet e SPAK për intimidim
25/05 18:11
Tenderi që zbulon standartin e dyfishtë, SPAK i dha para kompanisë që e hetoi për favorizim
25/05 18:11
U dënua për arkën me peshk që nuk ekziston, rrëfimi emocional i ish Zv. Ministres2
25/05 18:10
Historia e fermerit që u hetua nga SPAK për paratë e autokombanjës, flasin fshatarët
25/05 18:10
(PA)DREJTËSITË E SPAK, -Si ia hedhin “peshqit e mëdhenj”, standartet e dyfishta – Inside Story
24/05 22:00
Hoxha: Vrasësit e rekrutuar me pagesë, zgjidhja më optimale e organizatave vendase – Inside Story
11/05 19:13
“Besniku më ka thënë hajde me mua”, vrasësi italian rrëfen ekzekutimin – Inside Story
11/05 19:12
Hasmëria me Nikulajt, zbulohet dëshmia e vjetër e Lekstakaj – Inside Story
11/05 19:12
Ja pse vrasja e Nikulajt nuk u mor përsipër nga grupet shqiptare – Inside Story
11/05 19:12
“VRASËS TË IMPORTUAR”, – Dosjet hetimore të killerave të organizatave mafioze të huaja- Inside Story
10/05 22:00
Video të tjera