Wake Up

E hënë - E premte, Ora 07:00 - 09:50

Programi  Wake up, programi i mëngjesit me tema qe trajtojnë: një sjellje sociale,  fenomene apo tabu te shoqërisë, që  vijnë si reflektim i ngjarjeve të ditës. Një program informues, edukativ, promovues dhe argëtues. Prezantuar nga Isli Islami, Oriela Nebiaj

Video

Wake Up/ Berlusconi, AL Pacino, Macron treguan se dashurohet me diferencë moshe
20/05 12:05
Wake Up/ Zeqiraj: Mund të dëshirosh gratë më të mëdha por duhet të luftosh opinionin
20/05 12:04
Wake Up/ Zeqiraj: Një çift nëse ka pak ndjenjë dhe interes funksionon pavarësisht moshës
20/05 11:51
Wake Up/ Tiço: Burri më i ri se gruaja, rasti “klasik” gruaja e Macron, shtypi e kryqëzoi
20/05 11:46
Wake Up/ Komedia “Martesa” vihet në skenë në Amfiteatrin e Liqenit Artificial, batuta dhe humor
20/05 11:42
Wake Up/ Zenelaj: “Martesa” dasmë për interes e lidhje të konsumuara, por në fund triumfon dashuria
20/05 11:42
Wake Up/ Zenelaj: Pjesët më të mira të Cehov për të rrefyet hallet e martesave
20/05 11:41
Wake Up/ “Conference League, s’ka trazira është festë, tifozët të “skeduar” nga policia e botë
20/05 11:21
Wake Up/ Nallbani: Mourinho ka ëndërr që Kumbulla ta ngrejë kupën në Tiranë, na emocionoi
20/05 11:12
Wake Up/ “Sistemi arsimor nga çerdhet në universitet në grevë të përgjithshme”
20/05 11:09
Wake Up/ Manushi: Jemi ndërkombëtarizuar, finalja e parë e këtij eventi në Shqipëri
20/05 11:08
Wake Up/ Nuk konkurrojmë dot Europën, punojmë ende me shkumës, profesionalet pa tekste e pa kabinete
20/05 11:01
Wake Up/Kosovë, sindikalistës kërkojnë mbështetje financiare për mësuesit,mungon dialogu me qeverinë
20/05 10:43
Wake Up/ Iva Tiço: Dashuritë “toy boy” funksionojnë, sot ka ndryshuar mendësia e pjelloria
20/05 10:36
Wake Up/ Në Holandë flitet vetëm për Tiranën, futbolli ambasador për të “shitur” vendin
20/05 10:26
Video të tjera