Në Shtëpinë Tonë

E hënë - e premte, 10:00

Një program dedikuar shijes, familjes dhe jetesës së mirë. Alban Musa, Julka Gramo dhe Linda Fishta ju mirepresin çdo ditë “Në Shtëpinë Tonë”.