Ftesë në 5

E hënë - E premte, 17:00

“Ftesë në pesë” është një program sa informues aq edhe argëtues. Ngjarje kulturore, ndodhi në jetën e VIP-ve, fokusim mbi marrëdheniet familjare të politikaneve e personave publike, pasqyrim të historive të prodhuara nga reality dhe talent show të ndryshëm. Prezantuar nga Bieta Sulo.

Video

Ftesë në 5, Shprehjet më epike për gënjeshtarët, të vërteta apo jo? 20 Maj 2022, Pjesa 3
20/05 20:35
Ftesë në 5,Gratë të dorëzohen! Studimi nxjerr burrat si gënjeshtarët më të mirë,20 Maj 2022, Pjesa 2
20/05 18:01
Ftesë në 5, Alma dhe Enxhi, mikesha me ankesa dhe sekrete zemre ,20 Maj 2022, Pjesa 1
20/05 18:00
“Kam gënjyer në emision”, Bieta e tregon për herë të parë/ Ftesë në 5
20/05 17:45
“Kolegë të pazotë që kanë ecur me mashtrime”, e ftuara lëshon kunjën/ Ftesë në 5
20/05 17:45
“Kam gënjyer në emision”, Bieta e tregon për herë të parë/ Ftesë në 5
20/05 17:45
“Mami pret t’i çoj bandillin”, plasin të qeshurat në studio/ Ftesë në 5
20/05 17:45
Theu këmbën duke zbritur shkallët, moderatorja: Kam qarë kur… / Ftesë në 5
20/05 17:30
Shoqja zbulon të dashurin e moderatores: E kemi djalë të huaj! Ftesë në 5
20/05 17:30
Ftesë në 5, Debati mes të ftuarve: Nuk kam marrë as 10 lekë borxh! 19 Maj 2022, Pjesa 3
19/05 18:15
Ftesë në 5, Fationi i Përputhen:Kam punuar që 16 vjeç & kam shtëpinë time, 19 Maj 2022, Pjesa 2
19/05 18:00
1 herë seks baraz me 50 mijë dollarë, plas gallata në studio/ Ftesë në 5
19/05 18:00
“Kam jetuar në bodrum me lagështirë”, balerina vs Fationi: Jam 28 vjeç me 4 biznese! Ftesë në 5
19/05 18:00
Ftesë në 5, Isabel, 9 vjeçarja me zërin e rrallë, si soprano profesioniste, 19 Maj 2022, Pjesa 1
19/05 18:00
“Ku shkon ti me orë 600 euro”, Fationi vë në siklet të ftuarin: Unë e kam 900/ Ftesë në 5
19/05 18:00
Video të tjera