Seriale në Top Channel
Parajsa e zonjave – Episodi 11
Riviera – Episodi 9
Parajsa e zonjave – Episodi 10
Seriale në Top Channel
Parajsa e zonjave – Episodi 9
Parajsa e zonjave – Episodi 8
Parajsa e zonjave – Episodi 7
Parajsa e zonjave – Episodi 6
Seriale në Top Channel
Parajsa e zonjave – Episodi 5
Parajsa e zonjave – Episodi 4
Riviera – Episodi 8
Parajsa e zonjave – Episodi 3
Seriale në Top Channel
Parajsa e zonjave – Episodi 2
“Parajsa e zonjave” Telenovela më e re në Top Channel nis sot në orën 16:00
Nga sot, “Parajsa e Zonjave”, seriali më i ri në Top Channel
Parajsa e zonjave – Episodi 1
Seriale në Top Channel
Riviera – Episodi 7
“Parajsa e Zonjave”, nga e hëna në Top Channel
Dashuri dhe sakrificë – Episodi 44 – 45 (e fundit)
Dashuri dhe sakrificë – Episodi 43
Seriale në Top Channel
Dashuri dhe sakrificë – Episodi 42
“Parajsa e Zonjave”, së shpejti në Top Channel