Pas suksesit të Korrados në TV, Mori vendos të hapë një repart edhe për rroba meshkujsh. Për Silvanën bëhet gjithmonë dhe më e vështirë të fshehë tërheqjen mes saj dhe Leos. Ana mundohet të flasë me prindërit, të cilët e dëbuan pasi mësuan lajmin e shtatzënisë.

Nga e hëna në të premte, ora 16.00 

Top Channel