Pietroja është i zënë me hapjen e filialeve të reja, duke e lënë pas dore Terezën. Tereza vuan për sjelljen e ftohtë të Pietros dhe për praninë e vazhdueshme të Rozës.

Nga e hëna në të premte, ora 16.00 

Top Channel