Falë ndërhyrjes së Saverios, Tomasos i japin leje të kthehet në Karrara, por gjërat nuk shkojnë siç shpresojnë ata. Të lodhur nga vdekja e shokëve të tyre, Brandoni dhe Korradoja bashkohen për të dalë kundër kolonelit.

Nga e hëna në të premte në Top Channel ora 16:00

Top Channel