Elsa dhe Robertoja punojnë sërish me Vitorion për inaugurimin e makinës së re “Lança.” Tereza ka detyrën të bindë konteshën të jetë protagonistja e reklamës. Tereza zbulon se pas refuzimit të konteshës, fshihet një sekret i dhimbshëm.

Nga e hëna në të premte, ora 16.00 

Top Channel