Vitorio i kërkon ndihmë Martës për të shmangur arrestimin e Andreinës, por nuk i tregon se ajo është e fejuara tij. Spineli duket i interesuar për Adelaindën, dhe i bën një dhuratë që zgjon xhelozinë e Guarnierit.

Nga e hëna në të premte, ora 16.00 

Top Channel