Vitrina e librit/ Kopertinat e reja
25/02/2019 09:37
Vitrina e librit/ City nga Alessandro Baricco, përkthyer nga Mimoza Hysa
18/02/2019 09:56
Vitrina e librit/ Marrja e gjakut nga Andreas Dushi
18/02/2019 09:53
Vitrina e librit/ Triumfi i erosit
18/02/2019 09:48
Vitrina e librit/ Kopertinat e reja
18/02/2019 09:43
Vitrina e librit/ Hakmarrja e një gruaje nga Spartak Ngjela
11/02/2019 10:10
Vitrina e librit/ Kiço Blushi, ikja e trishtë e një brezi që la gjurmë
11/02/2019 10:08
Vitrina e librit/ Fabula rasa nga Agron Tufa
11/02/2019 10:04
Vitrina e librit/ “Dituria” rikthen Remarkun në duart e lexuesit shqiptar me të drejta të plota
04/02/2019 12:57
Vitrina e librit/ Dashuritë e virgjëreshës Madalenë nga Ridvan Dibra
04/02/2019 12:54
Vitrina e librit/ Njohja e vonë e Juan Rulfos
04/02/2019 12:51
Vitrina e librit/ “Gjithçka rreth asgjësë”, Flogerta Krypi
28/01/2019 10:06
Vitrina e librit/ Tatuisti i Aushvicit nga Heather Morris
28/01/2019 10:02
Vitrina e librit/ Levi dhe “Jeta është e bukur në Aushvic”
28/01/2019 10:00
Vitrina e librit/ Kopertinat e reja: Sizifi dhe Edith Piafi dhe Krimi i Sarajevës
28/01/2019 09:56
Vitrina e librit/ Vrasje në kryeministri nga Diana Çuli
21/01/2019 11:18
Vitrina e librit/ Flakërimë dashurie nga Rumi
21/01/2019 11:14
Vitrina e librit/ Pse duhet ta lexojmë Scott Fitzgerald?
21/01/2019 11:10
Vitrina e librit/ Kopertinat e reja: “Kafshët fantastike” dhe “Postieri”
21/01/2019 11:08
Vitrina e librit/ Libri i Baltimorëve nga Joel Dicker
14/01/2019 11:09
Vitrina e librit/ Shtëpia e fëmijëve në Reindeer Woods nga Kristin Omarsdottir
14/01/2019 11:06