Çdo njeri, sado i fortë e sado i suksesshëm të jetë, ka pikat e veta të dobëta.

Po ashtu edhe shenjat e horoskopit. Përveç gjërave të mira e meritave të shumta që kanë, secila prej tyre e ka një dobësi që do të donte të mos e kishte.

FOTO GALERI
2/12
Shigjetari mërzitet shumë lehtë dhe e ka të vështirë të përqendrohet në gjëra të qëndrueshme.

Top Channel