Çdo njeri, sado i fortë e sado i suksesshëm të jetë, ka pikat e veta të dobëta.

Po ashtu edhe shenjat e horoskopit. Përveç gjërave të mira e meritave të shumta që kanë, secila prej tyre e ka një dobësi që do të donte të mos e kishte.

FOTO GALERI
1/12
Ata të shenjës së dashit mund të jenë bujarë dhe energjikë, por janë të paduruar dhe mund të shpërthejnë me agresivitet për gjëra që mund të pendohen më vonë.

Top Channel