Një dietë jo e balancuar është duke vrarë për çdo ditë, shumë më shumë njerëz se duhanpirja. Studime të vazhdueshme kanë vënë re se mungesa e disa lëndëve ushqyese, ashtu si edhe teprica e tyre ndikojnë negativisht në trupin e njeriut.

FOTO GALERI
3/4
Disa copëza granola, që s’është gjë tjetër veçse tërshërë e petëzuar, shoqëruar me sheqer kaf/mjaltë dhe ftuta të thata. Ndonëse një vakt i tillë do të përfshijë konsiderueshëm lëndë ushqyese, duhet të merrni në konsideratë edhe sheqerin e tepërt.

Top Channel